Quiz  |  Omröstningar  |  Partier  | 
Svar DettaAnswer this

Mer Populära Frågor

Se hur väljarna sidospår på andra populära politiska frågor...

Stöder du militäroffensiven mot IS i den irakiska staden Mosul?

Resultat

Senast har svarat 2 dagar sedan

Undersökningsresultat rörande Mosul

Ja

21 röster

88%

Nej

3 röster

13%

Fördelning av svar som lämnats in av svenska väljare.

2 Ja svar
1 Inga svar
0 överlappande svar

Data omfattar samtliga röster som lämnats in av besökare sedan Mar 27, 2017 . För användare som svarar mer än en gång (ja vi vet), bara deras senaste svaret räknas i totalresultatet. Totalt procentsatser inte lägga till upp till exakt 100% som vi tillåter användare att skicka "grå området" ämnen som inte kan kategoriseras i ja / nej ställningstaganden.

Välj en demografisk filter

Status

Stad

Parti

Ideologi

Webbplats

Ja Nej Betydelse

Informationen är baserad på 30-dagars glidande medelvärde för att minska dagliga avvikelse från trafikkällor. Summor får inte lägga till upp till exakt 100% som vi tillåter användare att skicka "grå området" ämnen som inte kan kategoriseras i ja / nej ställningstaganden.

Läs mer om Mosul

I oktober 2016 allierade styrkorna förenas med den irakiska militären att inleda en offensiv mot ISIS styrkor i den irakiska staden Mosul. Efter ISIS tog kontroll över staden i 2014 allierade styrkorna och den irakiska militären har lanserat tre separata offensiver som syftar till att återta staden. De två första offensiver, den Anbar kampanjen och Mosul offensiven misslyckades i sina försök att rensa ISIS styrkor från staden. Den nuvarande offensiv, slaget vid Mosul, inleddes i oktober 2016 och har fortsatt in i våren 2017. I mars 2017 en amerikanska koalition flyganfall dödade 200 oskyldiga civila i staden. Humanitära organisationer i Mosul uppskattar att åtminstone 600.000 civila är fångade i staden. Motståndarna till offensiv hävdar att för att förhindra död mer oskyldiga civila allierade och irakiska styrkor bör överge kampanjen. Förespråkarna hävdar att låta ISIS kontroll en stor irakiska staden kommer att instabilitet i Mellanöstern och allierade måste använda besegra ISIS till varje pris.  Se senaste Mosul nyheter

Diskutera den här frågan...