Prova den politiska frågesport

Vanliga Frågor

Candidate Match: How important is this issue?

Jag håller inte med resultatet. Är denna sak korrekt?
Denna fråga är vanligtvis ombedd av användare som svarar några frågor (mindre än 15), bara välja ja / nej-svar, och inte vikta betydelsen av varje fråga. För att förbättra noggrannheten i dina resultat, se till att svara på alla frågor, välj hållning som bäst speglar din tro genom att klicka på "väljer en annan hållning", och vikt vikten av varje fråga genom att klicka på "betydelse" bar till vänster om varje fråga.

Dessa frågor är alldeles för komplicerad för enkla ja / nej svar. Hur ska jag noggrant besvara dem?
Denna fråga är vanligtvis ombedd av användare som har stängt av JavaScript eller inte märker det "välj annan hållning" alternativet på frågesport sidan. Klicka på "väljer en annan hållning" kommer att visa mer nyanserade svar och kommer i de flesta fall ge mer korrekta resultat. Om dessa svar inte är tillfredsställande, kan du "skicka din egen hållning". Skicka in din egen hållning kommer matchade inga kandidater, men ger oss möjlighet att granska populära ämnen, matcha dem till kandidaterna, och lägga till dem som en officiell hållning.

Candidate Match: Choose another stance

Är denna webbplats ägs av (beroende på vilken kandidat / fest / bolag du inte gillar)?
Nej, vi är inte anslutna till någon kandidat, politiskt parti, sponsorer, investerare eller intressegrupper. Det är bara två av oss med hjälp av användare som du som stöder idén om omröstning med frågor, inte ljud biter.

Hur kandidaten matchar algoritmen arbete?
Dina svar är anpassade till varje kandidats svar baserat på en rörlig procentskala. Dessa variabler inkluderar passionen faktorer (Hur ofta kandidaten tala om frågan, är det högsta prioritet i deras plattform, hur lika är de "liknande" hållning till deras officiella hållning) och förtroendefaktorer (Hur länge har den sökande höll denna hållning , har de ändrat denna hållning i det förflutna, inte deras röstningrekord och historia bekräftar denna hållning). Till exempel på frågan "Vill du stödja legalisering av marijuana?" Rand Paul har varit en frispråkig kritiker av kriget mot droger och har sagt potten användare bör inte sättas i fängelse. Rick Perry har sagt att varje stat ska kunna besluta om att legalisera marijuana. Paul har en mycket hög match till "Ja" svar, medan Perry har en mycket låg match till "Ja" svar.

Candidate Match: Show more questions

När du tittar på mina vänner resultat, svarade de frågor som jag inte fick. Fick de en annan frågesport?
Denna fråga är oftast tillfrågad av användare som inte märker "Visa Fler frågor" under det ekonomiska, utrikespolitik och inrikesfrågor avsnitten på frågesport sidan. Klickar på den länken kommer att visa fler frågor.

Är uppgifter om resultatet karta ett representativt urval av troliga väljare i varje stat?
Nej, resultaten karta och state-by-state resultat avspeglar en 3 månaders avslutande genomsnitt av användare som har tagit frågesport, inte alla användare som kommer att rösta. Traditionella omröstningar kallar ett urval av troliga väljare i ett visst röstningsområde och ofta ställa direkta frågor om kandidater och frågor. Uppgifterna om vår karta baserar sig på hur användare i varje stat svarade iSideWith frågesport.

Hur avgör ni en kandidat hållning?
Vi undersöker noggrant kandidaternas ståndpunkter och uppdatera dem om de ändrar under kampanjen. Vi använder, och ger en länk till deras senaste uppgav position som deras officiella hållning. Varje gång en kandidat ändrar sin inställning de får en lägre övertygelse betyget för denna fråga. En kandidat med en lägre övertygelse poäng kommer inte att matcha dig lika starkt som en kandidat som aldrig har ändrat sin ståndpunkt i denna fråga.

How do you förhindra manipulation och duplicera inlagor i resultat karta och state-by-state resultat?
Vi publicerar inte hur vi förhindra manipulation, men vi har avancerade åtgärder på plats för att hitta och kassering manipulerats eller kopiera inlagor.

Candidate Match: Similar candidate stance

Några av de "liknande ställningstaganden" är mycket löst matchas. Anser algoritmen anser att?
Ja, se frågan Hur fungerar kandidat match algoritm arbete?

Hur kan du matcha en kandidat som ständigt ändrar ställning?
Vi ständigt övervaka valet och uppdatera ämnen om / när de byter. En kandidat som är mycket bestämd på en hållning matchas starkare till denna inställning än en kandidat som röstningrekordet eller tidigare handlingar matchar inte denna inställning. Se också frågan Hur fungerar kandidat match algoritm arbete?

Vilka kandidater och ni med i resultaten?
Vi inkluderar kandidater som har kvalificerat sig för att vara på sluten omröstning i nästa val i ditt tillstånd. Vi är för närvarande med kandidater som kommer att visas på sluten omröstning i 2016 president Kaukasus och Primär. År 2016 kommer vi att funktionen riksdagsval presidentkandidaterna, kongress- kandidater, State House och senaten Kandidater och stads kandidater.

Candidate Match: View my results

Jag tog testet för några veckor sedan. Hur kan jag hämta mina svar?
Om du använder samma dator och webbläsare du tog testet på, kommer det att finnas en knapp i det övre högra hörnet av området som säger "visa mina resultat" som tar dig till dina resultat. Vi rekommenderar starkt att du bokmärke resultatsidan efter att du har slutfört testet. Vi byggde avsiktligt platsen utan några inloggningsfunktioner (in din e-postadress) för att förhindra integritetsfrågor.

Kan du anpassa din frågesport för internationellt och lokalt bruk?
Ja. Se en komplett lista över länder här .

Vad kan jag göra för att hjälpa?
1. Hjälp oss att göra sajten bättre. Maila oss med dina förslag.
2. Tala om för dina vänner.
3. Din ekonomiska stöd via PayPal är vad håller denna webbplats igång.

English Svenska