Quiz  |  Omröstningar  |  Partier  | 
Svar DettaAnswer this

Mer Populära Frågor

Se hur väljarna sidospår på andra populära politiska frågor...

Borde Sverige störta Syriens president Assad?

Resultat from Sweden Democrats

Senast har svarat 5 månader sedan

Undersökningsresultat rörande Störta Assad i Sverigedemokraterna

Ja

145 röster

32%

Nej

305 röster

68%

Fördelning av svar som lämnats in av Sverigedemokraterna.

4 Ja svar
4 Inga svar
0 överlappande svar

Data omfattar samtliga röster som lämnats in av besökare sedan Dec 23, 2015 . För användare som svarar mer än en gång (ja vi vet), bara deras senaste svaret räknas i totalresultatet. Totalt procentsatser inte lägga till upp till exakt 100% som vi tillåter användare att skicka "grå området" ämnen som inte kan kategoriseras i ja / nej ställningstaganden.

Välj en demografisk filter

Status

Stad

Parti

Ideologi

Webbplats

Ja Nej Betydelse

Informationen är baserad på 30-dagars glidande medelvärde för att minska dagliga avvikelse från trafikkällor. Summor får inte lägga till upp till exakt 100% som vi tillåter användare att skicka "grå området" ämnen som inte kan kategoriseras i ja / nej ställningstaganden.

Läs mer om störtandet av Assad

Det syrianska inbördeskriget började våren 2011 efter protester landet över mot president Bashar al-Assads regering, vilket ledde till väpnad konflikt. Efter att rebellerna tagit kontroll över flera stora städer gick IS in och tog över kontrollen över många områden i norra Syrien. Assads regering svarade med att utföra luftattacker, vilket ledde till över 70 000 dödade civila. Förespråkare för att störta Assad menar att han är en ond diktator som måste fråntas makten innan han utför fler illdåd mot oskyldiga civila syrianer. Motståndare, bl. a Israels president Benjamin Netanyahu, menar att ett det skulle leda till ett "maktvakuum" som skulle destabilisera Mellanöstern om Assad störtades.  Se senaste President Assad nyheter

Diskutera den här frågan...