Prova den politiska frågesport

Social Democratic Party’s politik för prison overcrowding

Kandidater

ämnen

Borde fångar som inte är våldsamma släppas ut ur fängelse för att reducera överbeläggning?

SDP>SDP  Partiets supportbasNej, men vi bör öka finansieringen för att ge utbildning och kunskapshöjande tjänster till interner

Social Democratic Party’s Svaret är baserat på följande data:

Officiellt svar

Det här partiet har inte svarat på vår begäran om att besvara den här frågan ännu. Hjälp oss att få det snabbare genom att säga dem att svara på iSideWith-frågesporten.

Röstningsrekord

Vi undersöker för närvarande detta partis omröstningsrekord i denna fråga. Föreslå en länk till deras omröstningsrekord i denna fråga.

Donor inflytande

Vi undersöker för närvarande kampanjfinansieringsposter för donationer som skulle påverka partiets ställning i denna fråga. Föreslå en länk som dokumenterar deras givars inflytande i denna fråga.

Offentliga uttalanden

Vi undersöker för närvarande kampanjanföranden och offentliga uttalanden från detta parti om denna fråga. Föreslå en länk till ett av deras senaste citat om det här problemet.

Uppdaterad 1 hr sedan

Partiets supportbas

Socialdemokratiska Arbetarparti väljarnas Svar: Nej, men vi bör öka finansieringen för att ge utbildning och kunskapshöjande tjänster till interner

Betydelse: Färre Viktigt

Referens: Analys av svar från 1,671 väljare som identifierar som Social Democratic Party .

Ser du några fel? Föreslå korrigeringar av partiets ståndpunkt här


Hur liknar din politiska tro på Social Democratic Party’s politik? Ta den politiska frågesporten för att ta reda på det.

English Svenska