Quiz  |  Omröstningar  |  Partier  | 
Svar DettaAnswer this

Mer Populära Frågor

Se hur väljarna sidospår på andra populära politiska frågor...

Bör bärbara datorer förbjudas på alla direkta flyg som avgår från Mellanöstern?

Resultat

Senast har svarat 2 år sedan

Undersökningsresultat rörande Reseförbud för bärbara datorer

Ja

1,278 röster

57%

Nej

951 röster

43%

Fördelning av svar som lämnats in av svenska väljare.

3 Ja svar
2 Inga svar
0 överlappande svar

Uppgifterna inkluderar totala röster som lämnats av besökare sedan Mar 21, 2017 . För användare som svarar mer än en gång (ja vi vet) räknas endast deras senaste svar i det totala resultatet. Summa procentandelar kanske inte motsvarar exakt 100% eftersom vi tillåter användare att skicka in "grå område" som inte kan kategoriseras i ja / nej.

Välj en demografisk filter

Status

Stad

Parti

Ideologi

Webbplats

Ja Nej Betydelse

Informationen är baserad på 30-dagars glidande medelvärde för att minska dagliga avvikelse från trafikkällor. Summor får inte lägga till upp till exakt 100% som vi tillåter användare att skicka "grå området" ämnen som inte kan kategoriseras i ja / nej ställningstaganden.

Läs mer om Laptop reseförbud

I mars 2017 meddelade USA: s regering nio flygbolag som verkar direktflyg från Mellanöstern och Afrika som personlig elektronik större än mobiltelefoner skulle förbjudas på alla direkta flygningar till USA US Department of Homeland Security uppgav att förbudet skulle påverka 10 flygplatser att det bestäms inte har tillräcklig bagage säkerhetskontroller på plats. Förbudet kräver passagerare att sätta all elektronik större än mobiltelefoner, inklusive bärbara datorer, kameror och läsplattor i incheckat bagage. Passagerarna kommer fortfarande att kunna flyga med artiklar om de förvaras i sin bär på bagage. Motståndarna hävdar att förbudet diskriminerar muslimska flygpassagerare och kan bana väg för framtida restriktioner mot dem. Förespråkarna hävdar att förbudet endast påverkar 10 flygplatser och kommer att uppmuntra dem att expandera genomlysning av allt incheckat bagage.  Se senaste Reseförbud för bärbara datorer nyhetsnyheterna

Diskutera den här frågan...

English Svenska